Hvordan Clever Frame® sparer dine penge?

Det er faktisk meget simpelt - jo oftere du deltager på salgsfremmende messer - jo mere omkostningseffektivt er Clever Frame® udstillingssystemet. Takket være de mange konfigurationsmuligheder, alsidigheden og enkelheden i at bygge med Clever Frame!

1. Omkostningseffektivt
Clever Frame er et modulopbygget udstillingssystem. Med udstillingssystemet kan du bygge enhver form for messestand. Derfor behøver du ikke at købe nyt messegrej hver gang du skal på messe, afholde en event etc. Dit Clever Frame messekit er ekstremt holdbart og du kan bruge det igen og igen og bygge lige den messestand i netop den størrelse du ønsker.

Her kan du se nogle af de stande du kan lave med samme antal rammer

2. Besparelser pga. afskaffelse af engangs-marketing løsninger
Fordi Clever Frame er så holdbart (5 års garanti), og fordi du nemt kan tilpasse det alle dine fremtidige messeaktiviteter, fjerner du helt behovet for yderligere omkostninger hver gang du har en salgsfremmende aktivitet! Jo oftere du bruger Clever Frame, jo mere omkostningseffektiv er det.

3. Besparelser pga. flexibilitet
Clever Frame giver dig ikke kun mulighed for at ændre formen på din messestand, men giver dig også mulighed for at bruge en række spændende tilbehør. Ud over tilbehøret er der udviklet en række forskellige rammer så du kan tilpasse messestanden til dine aktuelle behov. Dit messekit kan bruges til alle dine fremtidige messeaktiviteter.

Her kan du læse om nogle af de mange muligheder

4. Besparelser pga. mindre besvær/tid på opbygning af standen og transport
Den revolutionerende idé om Clever Frame er, at eliminere behovet for dyre opsætninger/nedtagninger og komplicerede logistikløsninger.
Din stand kan hurtigt og ubesværet blive sat op og taget ned igen af dine medarbejdere. Uden værktøj! Og du vil kunne transportere din messestand i en varevogn.

I filmen herunder kan du se alt om hvor nemt det er at arbejde med Clever Frame udstillingssystemet.5. Besparelser som følge af et godt og gennemtænkt udstillingsssystem
Clever Frame udstillingssystemet er en yderst gennemtænkt løsning. Det betyder, at alle systemkomponenterne passer perfekt sammen. Du behøver ikke at købe dem alle på én gang, men kan udvide systemet med yderligere rammer og det smarte tilbehør, når du har brug for det!

6. Hvad er dine fordele?
Først og fremmest - den store besparelse! Derudover er det, det unikke design og de mange muligheder du har, for at bruge systemet til alle dine marketingaktiviteter. Hurtig og nem opsætning og nedtagning og ikke mindst er det super nemt at transportere, så du sparer en betydelig mængde penge. Samtidig garanterer Clever Frame den højeste kvalitet af dine salgsfremmende aktiviteter.