• Helt forskellig messestande
  med det samme Clever Frame udstillingskit
 • Byg om og om igen
  ... så din messestand passer til dine forskellige marketingaktiviteter
 • Forskellige standstørrelser
  samme antal rammer
 • Er du træt af din messestand
  kan du nemt bygge en ny. Helt uden værktøj !!

Med få Clever Frame® rammer kan du bygge snesevis af stande!

Hvordan virker det?
Clever Frame® er et modulopbygget udstillingssstem, som du nemt samler ved at skrue aluminiumsrammerne sammen med specielle håndskruer. Det er meget ligetil, og du behøver ikke noget værktøj. Dine grafikplader klikkes let på magneterne, hvilket gør det utroligt hurtigt at bygge op og tage ned igen.

Hvad betyder det for dig?
Eftersom hver ramme er et separat modul med udskiftelig grafik, kan selv få rammer samles på utallige måder. Afhængig af tid og den plads du har til rådighed, kan du omarrangere dine rammer og sætte dem sammen på mange forskellige måder. Ligesom byggeklodser - og jo flere Clever Frame rammer, du har, er der jo flere konfigurationsmuligheder er der.

Hvad er dine fordele?
Et Clever Frame messekit giver dig snesevis af forskellige konfigurationsmuligheder. Det er nemt at tilpasse sig til den aktuelle placering og begivenhed, og takket være de mange konfigurationsmuligheder kan du bruge udstillingssystemet næsten alle steder. Udstillingssystemet giver dig mulighed for, til enhver tid, at udvide med flere rammer. Og der er også en masse forskelligt tilbehør til rådighed. 


Byg op, byg om og udvid dit Clever Frame messekit – få stor flexibilitet uden ekstra indsats og tab af kvalitet!